در یک رویداد تاریخی؛ «جف بزوس» به فضا رفت و برگشت (+تصاویر)
«جف بزوس» به همراه سه مسافر دیگر با راکت «نیوشپرد» شرکت «بلو اوریجین» به فضا رفتند. جف بزوس و همراهانش پس از حدود ده دقیقه به زمین بازگشتند.
راکت فالکون ۹ با موفقیت رفت و برگشت
با پرتاب دقایق پیش راکت فالکون ۹ به سوی ایستگاه فضایی بینالمللی که از کیپ کاناورال فلوریدا انجام شد، حالا اسپیس ایکس به یکی از نقاط عطف فعالیت خود رسیده است. این شرکت نه تنها توانست راکت مداری خود را پس از پرتاب، بر روی سکوی از پیش تعیین شده فرود آورد بلکه حالا با ۷ پرتاب موفقیت آمیز در سال ۲۰۱۶، رکوردی تازه برای خود دست و پا کرده است.
پرتاب موفقیتآمیز پیشرفتهترین راکت فضایی حامل چین به فضا
کارشناسان فضایی چین روز شنبه پیشرفتهترین و اولین راکت مدل «لانگ مارچ 7» را که گفته می شود فصل نوینی در ماموریتهای فضایی این کشور گشوده است، با موفقیت به فضا پرتاب کردند. راکت لانگ مارچ از نسل جدید راکت های حامل به حساب می آید و برای نخستین بار در این پرتاب از مرکز ماهواره های جدید «ونچانگ» در این استان استفاده شده است.
سومین فرود موفقیتآمیز راکت رفت و برگشت شرکت بلو اورجین
هدف نهایی شرکت بلو اوریجین حمل گردشگران فضایی به ارتفاعات زیر مداری در کپسول راکت است که در آنجا می توانند از بی وزنی و دقایقی تماشای زمین قبل از بازگشت لذت ببرند. انتظار می رود که نخستین پرواز های سرنشین دار این شرکت سال آینده صورت گیرد و مسافرانی که هزینه سفر پرداخت کرده اند، می توانند از اوایل سال 2018 با این راکت پرواز کنند.
رقابت راکتهای رفت و برگشت؛ بلواوریجین یک موفقیت دیگر بهدست آورد
راکت رفت و برگشت «شپرد» متعلق به شرکت فضایی خصوصی «بلو اوریجین» موفق شد برای بار دوم به نزدیکی مدار پایین زمین برود و با موفقیت بهصورت عمودی فرود بیاید.
رویای بازیابی راکتهای فضایی به واقعیت تبدیل شد
شرکت خصوصی بلو اوریجین (Blue Origin) دست به کار بزرگی زد و با پرتاب و فرونشاندن موفقیت آمیز راکت فضایی خود برای همیشه تاریخ ساز شد. این شرکت حالا میتواند ادعا کند که ایده استفاده چندین و چند باره از راکتهای فضایی با هدف به حداقل رساندن هزینه پرتابها امکانپذیر است.
آزمایش نهایی راکت فضایی شرکت بلو اوریجین پس از 100 مرحله آزمایش اولیه
شرکت «بلو اوریجین» که سال گذشته به بوئینگ و لاکهید مارتین پیوست تا کار روی طراحی موتور راکت پرتاب به مدار زمین و سفر به مریخ را تکمیل کند، اعلام کرده است که موتور طراحیشده در این شرکت پس از گذراندن 100 مرحله آزمایش بسیار سخت، اکنون آماده ارائه به آزمایشگاه استاندارد است.
پروژه ساخت راکت فضایی آرین ۶ در دستور کار سازمان فضایی اروپا قرار گرفت
کشورهای اروپایی روز سه شنبه در لوکزامبورگ با پروژه ساخت و تولید راکت فضایی آرین ۶ موافقت کردند. هدف از وارد کردن آرین ۶ به عرصه فضا رقابت با دیگر راکت های مشابه است.
آرین ۶ با مکانیسم سادهتر و هزینه تولید کمتر جایگزین آرین ۵ شده و نخستین نسل از این راکت در سال ۲۰۲۰ راهی فضا خواهد شد.
وزرای علوم ۲۰ کشور عضو سازمان فضایی اروپا همچنین با تخصیص بودجه برای فعالیتهای این سازمان در ایستگاه فضایی بینالمللی و نیز ماموریت آن در مریخ موافقت کردند.